Home » Новини » Зимни намаления в магазините на М-Тел

Зимни намаления в магазините на М-Тел

2 882 прочита

Мобилтел дава началото на най-големите зимни намаления в телеком сектора –смартфони или лаптопи с до 75% по-ниска цена.

Сред 15-те устройства, които се предлагат на атрактивна цена, са телефоните BlackBerry Storm 9500, Motorola Milestone, LG GD880 mini и лаптопи като M-Tel Travel Book и Toshiba NB300.

BlackBerry Storm 9500, например, струва само 6,90 лева на месец или 149 лева в брой с услугата BlackBerry Unlimited. Иновативните Motorola Milestone и LG GD880 mini пък са най-подходящи за тези, които държат на социалните мрежи Facebook, Twitter и Flickr. Те също се предлагат със сериозно намаление на изключително атрактивна цена.

На клиентите, които имат нужда от нов преносим компютър, М-Тел предлага практичния Sagemcom Spiga само за 4,90 лева на месец или 109 лева в брой с пакет за мобилен интернет M-Tel Surf Nonstop+. С отстъпки до 48% се предлагат и компактните лаптопи M-Tel Travel Book и Toshiba NB300. Общо, на по-ниска цена могат да се купят 6 различни лаптопа, предлагани в магазините на М-Тел.

Програмата M-Tel Surf Nonstop+ предоставя неограничен мобилен интернет трафик в мрежата на М-Тел. При достигане на месечно потребление от 10 GB, скоростта за пренос на данни ще бъде намалена до 128 Kbps. Месечният абонамент за услугата е 39,90лв.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 5 = 4