Home » Новини » Прочети книга с М-Тел eBook

Прочети книга с М-Тел eBook

2 991 прочита

Искате книга, но книжарницата е далеч. Имате контролно по литература,  а нямате книгата. Отговорът е само един – М-Тел eBook е уеб книжарницата на М-Тел, която днес официално отвори врати. Тя стартира с електронен достъп до над 300 книги – учебни помагала, специализирана литература, заглавия от българската и световната класика, бестселъри, и  всички те са на български.

Чрез М-Тел eBook ще спестите време за търсене на книгите в книжарници или за чакане на тяхната доставка, както и средства – платените дигитални издания са с близо 30 процента по-изгодни от хартиените копия. Напълно безплатно могат да бъдат изтеглени всички книги, които са включени в задължителната програма за изучаване в училищата, като правата на авторите и издателите са гарантирани.

Като фенове на българската и световна литература вие може да изтеглите безплатно или да купите любимата си книга директно от електронната страница на телекома. Всички безплатни книги са достъпни също за мобилни устройства през Vodafone live! портала.

Едновременно с пускането на услугата М-Тел започва да предлага и първото устройство за четене на електронни книги Pocketbook 603 с вграден 3G модул, което ще е  налично в търговска мрежа до броени дни. Чрез Pocketbook 603 всеки читател ще може директно да изтегли книги от М-Тел еBook магазина и да ги чете навсякъде и по всяко време.

На своя сайт М-Тел предлага безплатен софтуер, който ще превърне всеки нетбук, таблет или смартфон в електронна библиотека.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

One Response to Прочети книга с М-Тел eBook

 1. Katmadzhova

  02/02/2011 at 06:20

  Мтел в крак с времето както винаги! Мисля, че електронната библиотека ще е много полезна на всеки абонат на мтел 😉 докато чакаш пред кабинета на джи пи-то, докато си в автобуса – можеш да си почетеш 🙂 И доколкото разбирам всичко е съобразено с авторските права! Супер! Браво Мтел!!!

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 + = 15