Home » Новини » Подаръци в „комбина“ за празника от М-Тел

Подаръци в „комбина“ за празника от М-Тел

3 153 прочита

Тази година М-Тел ще отбележи празника на влюбените с двойни изненади на ниски цени. Ако все още не сте избрали подарък, може да зарадвате своите половинки и себе си с два телефонa на изненадваща цена.

Първото комплектно предложение от М-Тел е събрало цветното бижу Samsung Е1151, в сребристо или червено, и  елегантният  Samsung Е1081Т. Те се предлагат на обща цена от 24.90 лева. За кавалерите, чиито дами мечтаят във виолетово е Nokia 2220 slide. Атрактивният слайдер е в комбина със своята половинка компактната Nokia 1616 на цена от 69 лева.

Двойките Samsung и Nokia се предлагат с тарифен план М-Тел Комбина.

М-Тел Комбина предлага 2 SIM карти, разговорите между които са напълно безплатни. Допълнително потребителите получават 2000 безплатни минути към групата „Семейство и приятели”, 200 минути към фиксирани мрежи в страната и още толкова SMS-и в мрежата на мобилния оператор.  И за да е пълна изненадата за празника М-Тел Комбина се предлага с 50% намаление от месечната такса за първите два или шест месеца от подписването на договора.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

54 − 48 =