Home » Новини » Нови музикални тарифи от Vivacom – Get Music и Music Box

Нови музикални тарифи от Vivacom – Get Music и Music Box

3 019 прочита

VIVACOM започва предлагането на уникална за българския телекомуникационен пазар услуга. Музикалното предложение дава възможност на всички абонати на предплатения пакет GET MUSIC или на абонаментния план Music Box да слушат неограничено любимата си музика, както на компютъра си, така и чрез своя мобилен телефон.

Новите тарифи осигуряват достъп до мултимедийния портал 4Fun.bg, който предлага безплатен стрийминг на над 250 000 песни във всички жанрове от пълния каталог на Universal Music. Най-големите фенове на музиката ще могат да се насладят на любимите си песни и на мобилния си телефон – след набиране на кратък номер 1444 клиентите на музикалните тарифи ще могат да чуят своите собствени плейлисти, както и няколко предварително зададени. Всеки VIVACOM абонат на мобилна тарифа може да слуша и плейлисти на свои приятели, когато те са позволили това.

Цената на стартовия пакет на предплатената услуга GET MUSIC е 10 лева. С нея музикалните почитатели получават 5 лева включено време за разговори, 50 минути за достъп до мобилната музикална услуга и 50 MB трафик на данни. 1 MB след изчерпване на включените в пакета е на цена от 0.30 лв. В допълнение към това феновете ще имат на разположение 1 картинка, 1 мелодия и свободен достъп до 4Fun.bg. При презареждане с 10, 20 или 50 лева, абонатът получава съответно и 50,100 или 250 минути, за да слуша безплатно любимите си песни на 1444, още 50, 100 или 250 MB данни и мобилно съдържание, а достъпът му до 4FUN се удължава с нови 30 дни. Бонусите се получават по правилата на програма Мания.

Абонаментният план MUSIC BOX е с месечна такса от 10 лева. В него са включени 200 минути в мобилната мрежа да VIVACOM, 50 минути за достъп до мобилната музикална услуга, 100 MB включен трафик на данни, мобилно съдържание и достъп до 4Fun.bg. След изчерпване на включенитe в пакета услуги цената на минута разговор е 0.25 лева, а на MB – 0.30 лева.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

47 + = 50