Home » Новини » Нова категория във втория M-Tel Media Masters

Нова категория във втория M-Tel Media Masters

2 741 прочита

Освен в разделите печатни и електронни медии, през 2011 година журналистите ще могат да се състезават за приза M-Tel Media Masters и в категорията информационни агенции и нови медии.

„Решението информационните агенции и новите медии да бъдат отделени в самостоятелна категория е продиктувано от факта, че Интернет е все по-равностоен на традиционните медии и има все по-важно значение във формиране на общественото мнение“, коментираха от Центъра за развитие на медиите. Неправителствената организация е партньор на М-Тел за предстоящото издание на конкурса през тази година.

Експерти на Центъра за развитие на медиите ще приемат конкурсните материали, ще се включат в предварителната селекция на кандидатурите и ще подпомагат работата на независимото жури, което ще определи най-добрите журналистически постижения.

Целта на конкурса е да покаже влиянието на иновациите върху развитието на икономиката и обществото не само в България, но и по света. Наградата M-Tel Media Masters е признание за най-добрите журналистически работи по теми, свързани с всички области от нашия живот, повлияни от новите технологии – Интернет, радио и телевизия, комуникация, пътувания, медицина, финанси, търговия, криминология и много други.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

58 + = 68