Home » Марки » Nokia » Nokia C-series » Nokia C6-01 вече в магазинната мрежа на Vivacom

Nokia C6-01 вече в магазинната мрежа на Vivacom

9 827 прочита

Най-новият модел на Nokia, C6-01 започва да се предлага в България само в магазинната мрежа на VIVACOM. Апаратът струва 17.90 лева на месец с две годишен лизинг и в комбинация със смартфон-плана Net&Call Super Max, който включва 5000 МВ трафик, 3600 минути и 3600 SMS-a в мобилната мрежа на телекома и 90 минути към мрежите на останалите мобилни оператори.

Nokia C6-01 е с операционна система Symbian^3, която предлага над 350 нови характеристики. Моделът има пълна интеграция със социалните мрежи и разполага с изцяло сензорен дисплей с технологията Clear Black за по ярки цветове и по малко отблясъци на директна слънчева светлина, корпус от неръждаема стомана, 8-мегапикселова камера и HD видео. Чрез него могат да се гледат National Geographic, CNN, BBC и още много канали с Web TV. Апаратът позволява и преглед на албуми и възпроизвеждане на музика до 30 часа.

Чрез Ovi Store потребителите могат да открият хиляди полезни приложения, да имат достъп до музиката, която обичат, както и да използват безплатната навигация Ovi Maps с гласови и визуални указания. Nokia предлага и безплатен имейл чрез услугата Nokia Messaging, с достъп до 10 e-mail акаунта на телефона в реално време.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 + 4 =