Home » Новини » М-Нетуърк ще управлява новопридобитите компании за фиксиран интернет на М-Тел

М-Нетуърк ще управлява новопридобитите компании за фиксиран интернет на М-Тел

2 782 прочита

При придобиването на Спектър Нет и Мегалан Нетуърк, Мобилтел стартира една от най-големите инвестиционни програми в страната, която осигурява на телеком оператора водеща роля в изграждането на първата национална оптична мрежа в България. След успешното приключване на сделките, М-Тел създаде дъщерно дружество М-Нетуърк, което да координира работата на двете компании и всички дейности, свързани с развитието и предлагането на съвместни продукти и услуги.

Главен изпълнителен директор на М-Нетуърк е Николай Кичев, който до този момент заемаше поста директор „Взаимоотношения с оператори и регулации” в Мобилтел. Членове на Управителния съвет са: Христо Даскалов, Главен директор „Финанси”, Евгени Каракановски, Главен директор „Маркетинг” и Александър Щок, Главен директор „Технологии”. Управителите на двете дружества Теодор Захов и Йордан Йорданов също са пълноправни членове на Управителния съвет на М-Нетуърк.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

56 − 47 =