Home » Марки » LG » LG потвърдиха за модел с 3D екран

LG потвърдиха за модел с 3D екран

3 998 прочита

След CES 2011 в интернет сайтовете започнаха коментари около възможността на MWC 2011 да бъде представен модел с 3D екран. От LG обаче решиха, че е време да потвърдят тези очаквания и официално съобщиха за планирано представяне на техен модел с 3D дисплей.

Компанията успя да изпревари конкурентите си и да обяви, че първият „full 3D“ смартфон в света ще бъде представен именно на Mobile World Congress. Телефонът ще се казва Optimus 3D и ще може не само да изобразява 3D съдържание, но и да го записва. Добрата новина е, че няма да са необходими и допълнителни очила, за да се вижда триизмерното изображение. Optimus 3D ще разполага още с HDMI и DLNA.

Важно е да се отбележи, че 3D телефони се продават в Азия от Samsung и Sharp, но са с доста по-малки възможности. LG твърди, че Optimus 3D ще разполага с много по-големи възможности от тези на моделите от азиатския пазар. Пресконференцията на компанията ще е на 14 февруари, като именно тогава тя ще представи модела. От LG не пожела да обявят цената на устройството на този етап.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

20 − 10 =