Home » Марки » Apple » Handy стартира продажби на iPhone 4, чака оторизация от Apple

Handy стартира продажби на iPhone 4, чака оторизация от Apple

4 572 прочита

Оказва се, че след Германос, Глобул и М-Тел, скоро и Хенди очакват оторизация от Apple за продажбата на iPhone. Предполагам знаете, но политиката на Apple е именно такава – изисква се оторизация, изчаква се одобрение и едва след официалното получаване дадена компания може да продава продуктите. Междувременно персонала на обектите, в които се планира продажбата на iPhone минава специално обучение по предлагане, демонстрация и активиране на продадените устройства.

За момента само в седем от магазините Хенди в София ще се предлага iPhone, а причината за това е, че за останалите обекти все още се чака оторизация от Apple и изключения няма да се правят!

Очаква се до края на месеца да се увеличи бройката на магазините до 20, като от Хенди ще се стремят да има поне по един магазин в регион, за да можежелаещите да закупят iPhone да бъдат пренасочвани към оторизиран обект. На този етап във веригата има наличен само iPhone 4G 16GB, а към края на месеца очаква и iPhone 4G 32GB.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 + 4 =