Home » Lux & phones » Gresso » GRESSO представи iPnone4 Gresso Gold Crystal

GRESSO представи iPnone4 Gresso Gold Crystal

9 442 прочита

Gresso представя уникална колекция от кристали Gold Crystal, изработени от 18К злато.

Компанията Gresso, производител на луксозни телефони и аксесоари, представя уникална дизайнерска колекция от кристали – Gresso Gold Crystal. За пръв път в бижутерийната история се изработват кристали от 18К злато.

Специалната технология на полиране с 18К злато в съчетание с патентования метод на обработка е тайната за невероятната красота на Gold Crystal. Обработката на кристалите се извършва с призматична точност, поради различията в ширината на кристала. За постигането на оптимално разпределение на светлината и отразяващите способности на кристала се следва стриктен процес на обработка, в резултат на което се постига необичайно ярък и красив блясък, който разкрива качеството на 18К злато на кристалите Gold Crystal.

Колекцията Gresso Gold Crystal представлява комбинация от кристали клас Jeweller и Glutinous с асиметрична трапецовидна форма в размери 2.5, 3 и 4мм.

Корпусът на новия iPhone4 Gresso Gold Crystal е изработен от 200-годишно черно африканско дърво, което се превърна в запазена марка за Gresso. От векове африканското дърво впечатлява със своите уникални качества, както и с великолепния, богат и наситен напълно черен цвят. Високата здравина на това дърво се постига благодарение на неговите специфични природни дадености и уникалната технология на обработка, патентована от Gresso.

Естетическото съвършенство на iPhone4 Gresso Gold Crystal е завършено с изработката на фирменото лого на Gresso, направено от уникални кристали от 18К злато.

За тази дизайнерска модификация Gresso предлага и уникален калъф, изработен изцяло от крокодилска кожа и украсен с кристали от 18К злато.

Цената на iPhone4 Gresso Gold Crystal е 15 000$, а цената на Gold Crystal Case е 1 000$.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 43 = 46