Home » Lux & phones » Gresso » GRESSO представи iPnone4 Gresso Gold Crystal

GRESSO представи iPnone4 Gresso Gold Crystal

10 769 прочита

Gresso представя уникална колекция от кристали Gold Crystal, изработени от 18К злато.

Компанията Gresso, производител на луксозни телефони и аксесоари, представя уникална дизайнерска колекция от кристали – Gresso Gold Crystal. За пръв път в бижутерийната история се изработват кристали от 18К злато.

Специалната технология на полиране с 18К злато в съчетание с патентования метод на обработка е тайната за невероятната красота на Gold Crystal. Обработката на кристалите се извършва с призматична точност, поради различията в ширината на кристала. За постигането на оптимално разпределение на светлината и отразяващите способности на кристала се следва стриктен процес на обработка, в резултат на което се постига необичайно ярък и красив блясък, който разкрива качеството на 18К злато на кристалите Gold Crystal.

Колекцията Gresso Gold Crystal представлява комбинация от кристали клас Jeweller и Glutinous с асиметрична трапецовидна форма в размери 2.5, 3 и 4мм.

Корпусът на новия iPhone4 Gresso Gold Crystal е изработен от 200-годишно черно африканско дърво, което се превърна в запазена марка за Gresso. От векове африканското дърво впечатлява със своите уникални качества, както и с великолепния, богат и наситен напълно черен цвят. Високата здравина на това дърво се постига благодарение на неговите специфични природни дадености и уникалната технология на обработка, патентована от Gresso.

Естетическото съвършенство на iPhone4 Gresso Gold Crystal е завършено с изработката на фирменото лого на Gresso, направено от уникални кристали от 18К злато.

За тази дизайнерска модификация Gresso предлага и уникален калъф, изработен изцяло от крокодилска кожа и украсен с кристали от 18К злато.

Цената на iPhone4 Gresso Gold Crystal е 15 000$, а цената на Gold Crystal Case е 1 000$.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

50 + = 56