Home » Новини » Двойно по-дълъг срок за плащане на фактурите към М-Тел за януари и февруари

Двойно по-дълъг срок за плащане на фактурите към М-Тел за януари и февруари

2 806 прочита

Двойно по-дълъг срок за заплащане на месечните фактури, издадени през януари и февруари дава М-Тел на своите клиенти. Компанията вече веднъж обяви удължаване на срока с една седмица, а сега като компенсация за забавянето на част от сметките добавя още една. Така клиентите ще имат общо 28 дни време за плащане.

В началото на месец септември Мобилтел премина към нова система за обслужване на клиенти и бе нужно време, докато тя заработи в пълния си капацитет. Забавянето на част от месечните фактури се наложи заради системни проверки на качеството на няколко нива от различни експерти, преди да бъдат издадени. Потреблението се отчита ежедневно, така че М-Тел разполага с реални данни за него. Прехвърлянето на данните към новата билинг система е това, което се подлага на проверки, за да бъде компанията напълно сигурна, че клиентите ще получат фактури, отразяващи реалното им потребление и придобивките по съответния тарифен план.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

91 − 84 =