Home » Любопитно » will.i.am от Black Eyed Peas е директор креативни иновации в Intel

will.i.am от Black Eyed Peas е директор креативни иновации в Intel

2 914 прочита

Intel назначи рапърът от Black Eyed Peas и продуцент Уилям Адамс, по-известен като will.i.am, за директор креативни иновации, се съобщава в изявление на компанията до медиите.

Предполага се, че сътрудничеството между крупния производител на компютърни процесори и седемкратния носител на наградите „Грами“ ще продължи няколко години. Освен сътрудничеството си с Intel и подпомагането на производствения процес на компанията, рапърът е обещал и да съчини няколко парчета специално за новия си работодател.

Музикантът ще участва в разработването и взимането на решения от страна на компанията за направата на смартфони, ноутбуци и таблети. С какъв точно проект обаче се е захванал рапърът в момента не се съобщава.

По думите на вицепрезидента на компанията Дебора Конрад компанията се надява сътрудничеството с музиканта да доближи Intel до младите потребители и тяхната култура.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 1 = 2