Home » Новини » Vivacom TV отново в промоция на половин цена

Vivacom TV отново в промоция на половин цена

3 107 прочита

Промоционалното предложение на Vivacom включва 50% отстъпка от абонамента за основните пакет (Старт, Стандарт и Екстра) за 3 месеца при сключване на едногодишен договор за 6 месеца при договор за 2 години. Инсталационната такса също е за сметка на телекома. Офертата важи както за настоящи, така и за нови клиенти на компанията, които искат да закупят освен ТВ пакет и друга VIVACOM абонаментна услуга.

VIVACOM TV стартира в края на септември миналата година и само за четири месеца стана вторият най-голям доставчик на сателитна телевизия в България. Телевизията на VIVACOM започна да се предлага едновременно в цялата страна с три основни пакета, които включват над 70 канала с цифров сигнал, посочват телекомуникационният оператор.

Основните предимства, които VIVACOM TV като услуга предлага, са безплатно оборудване, единна месечна сметка за телефон и телевизия и монтаж до пет дни от заявяването на услугата.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 57 = 66