Home » Новини » Vivacom Net с 50% отстъпка от днес

Vivacom Net с 50% отстъпка от днес

3 609 прочита

VIVACOM стартира нова зимна промоция на интернет пакетите си. От днес всички нови и настоящи частни или бизнес клиенти на компанията, които сключат договор за някой от пакетите VIVACOM Net, получават 50% отстъпка от месечния абонамент. Така потребителите могат да ползват стабилна и сигурна интернет връзка от 20 Mbps само за 10 лв. на месец.

Офертата е валидна за тарифите VIVACOM Net Sprint, VIVACOM Net Turbo, VIVACOM Biz 15 и VIVACOM Biz 20. При едногодишните споразумения отстъпката от таксата важи за първите три месеца от срока на договора, а при подписване на двугодишен договор клиентите ползват 50% намаление за първите шест месеца от срока на договора си.

Пакетите VIVACOM Net може да бъде заявявани и без обвързване със срочен договор. Вариантите за едногодишен и двугодишен договор обаче носят значително намаление на месечната такса в зависимост от избрания пакет за целия период на договора.

В момента VIVACOM е най-бързо развиващият се интернет доставчик на българския пазар, чийто потребители надхвърлиха 340 000, посочват от компанията.

Освен четирите пакета за бизнес и за домашен интернет, VIVACOM Net се предлага и като част от конвергентните услуги VIVACOM Home, VIVACOM Trio и VIVACOM Duo: Net+ TV.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

One Response to Vivacom Net с 50% отстъпка от днес

  1. Pingback: Tweets that mention Vivacom Net с 50% отстъпка от днес | GSM Spot -- Topsy.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 15 = 17