Home » Любопитно » Вече 25 000 абонати на Глобул ползват услугата WAZ’UP

Вече 25 000 абонати на Глобул ползват услугата WAZ’UP

3 196 прочита

Вече над 25 000 са абонатите на услугата GLOBUL WAZ’UP, която предлага евтин, бърз и удобен достъп до социални мрежи, чат и електронна поща чрез мобилен интернет.

Чрез WAZ’UP, която GLOBUL стартира през октомври 2010 г., абонатите на оператора разполагат с достъп до социални мрежи като Facebook, Twitter и YouTube, до електронна поща, включително и в най-популярните български и чуждестранни email услуги, както и до различни IM услуги като ICQ, Google Talk, Yahoo Messenger и др. Освен това те имат и възможност за автоматично получаване на e-mail заедно с календари и телефонни указатели както и 100 МB за съхранение и обмен на файлове.

Статистиката на потреблението на услугата WAZ’UP от началото на нейното предлагане на пазара досега показва, че 48% от потребителите на услугата я използват най-често за достъп до различни социални мрежи като най-популярната и най-посещавана социална мрежа е Facebook, следвана от Twitter и YouTube. Около 47% от потребителите на WAZ’UP използват услугата за достъп до различни чат-услуги (IM). Най-предпочитаните услуги за електронна поща са Hotmail, Gmail и Yahoo!, докато сред българските доставчици най-популярни са Dir.bg, abv.bg и mail.bg.

Услугата WAZ’UP е достъпна през почти всички марки и модели мобилни телефони на българския пазар. Услугата е изключително удобна и лесна за работа както през смартфон, така и с телефони от среден и по-нисък клас и може да се използва както чрез специалното мобилно приложение, което се инсталира на телефона, така и чрез WAP портала на компанията MyGLOBUL (http://wap.globul.bg). Мобилният интернет трафик в рамките на приложението WAZ’UP или WAP портала са безплатни. Статистиката показва че достъпът до услугата WAZ’UP през WAP портала на компанията е предпочитан от над 58% от потребителите на услугата.

WAZ’UP се предлага срещу месечна такса от 7,90 лв. с включен ДДС, като всеки нов потребител на услугата я използва един месец безплатно.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

35 − 26 =