Home » Новини » Спектър Нет и Мегалан Нетуърк от днес официално собственост на М-Тел

Спектър Нет и Мегалан Нетуърк от днес официално собственост на М-Тел

2 676 прочита

М-Тел финализира договорите за придобиване на Спектър Нет и Мегалан Нетуърк, след като днес главният изпълнителен директор на телекома Андреас Майерхофер подписа финалните договори със собствениците на двете компании, съобщиха от М-Тел.

Чрез стратегическата стъпка по придобиване на Спектър Нет и Мегалан Нетуърк, Мобилтел започна една от най-големите инвестиционни програми в страната и откри възможност за бързо развитие на оптичната инфраструктура в България, коментират от М-Тел.

Стартираните проекти за планиране и изграждане на оптични мрежи от най-ново поколение са напълно в график и оттук нататък предстоят множество иновативни предложения и пакетни услуги за потребителите, допълват от телекомуникационната компания.

В средата на септември 2010 г. австрийският телекомуникационен гигант Telekom Austria AG, собственик на мобилния оператор М-Тел съобщи, че ще придобие два кабелни оператора в България за 72 млн. евро, разширявайки бизнеса си в Източна Европа.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 2 = 7