Home » Марки » Samsung » Samsung Galaxy S2 със Super AMOLED Plus дисплей

Samsung Galaxy S2 със Super AMOLED Plus дисплей

3 226 прочита

Samsung Electronics обяви резултатите от четвъртото тримесечие на миналата 2010 година. Освен за финансовите показатели, бе анонсиран и броят на продадените мобилни телефони. Общият брой на мобилни устройства, включително телефони и смартфони за указания период възлиза на 80,7 милиона.

Освен това, за миналата година Samsung могат да се похвалят с постигне поставената си цел – 280 милиона продадени телефона. Продажбата на смартфони също се оказа достатъчно мащабна: само от Samsung Galaxy S са били продадени над 10 милиона екземпляра.

През 2011 година, компанията възнамерява да вдигне летвата и да продаде още 60 милиона смартфона. Вероятно, за постигането на тази цел ще помогне и новият Samsung Galaxy S2, който ще бъде представен на конгреса MWC 2011 г. в средата на месец февруари. От Samsung са потвърдили, че това устройство ще получи двуядрен процесор и AMOLED дисплей, изработен по технологията Super Plus.

Всъщност, това беше напълно очаквано, тъй като двата представени модела от Samsung на CES (Infuse 4G и 4G LTE) разполагаха именно с такъв дисплей. Освен това, подобно на Google Nexus SGalaxy S2 ще поддържа и NFC технология.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 + 2 =