Home » Любопитно » Рекорден ръст на обажданията в новогодишната нощ отчитат от Globul

Рекорден ръст на обажданията в новогодишната нощ отчитат от Globul

2 836 прочита

Проведените гласови обаждания в мрежата на GLOBUL в пиковия час на Новогодишната нощ между 00:00 и 01:00 на 1 януари отбелязаха рекорден ръст от над 21% в сравнение със същия период на миналата година, сочат предварителните данни за потреблението на услугите на оператора. Гласовият трафик между 23:00 и 03:00 часа в Новогодишната нощ се увеличи с 6,4%.

Общият гласов трафик в мрежата на GLOBUL на 31 декември и 1 януари се увеличи с близо 17%. Трафикът на данни през новогодишните празници отбелязва увеличение от 172%, което се дължи най-вече на продължаващата тенденция в увеличението на потреблението на услугите за пренос на данни на GLOBUL.

Клиентите на GLOBUL изпратиха повече от 4,3 милиона SMS-и на 31 декември и 1 януари, което е с 17,8% повече от същия период на миналата година. Само на 1 януари абонатите на GLOBUL изпратиха над 3,3 милиона SMS-и, с над 19% повече от същия ден на 2010 г. и с повече от четири пъти над средния дневен брой на изпратени SMS-и.

По време на новогодишните празници, мрежата на GLOBUL работеше стабилно и успешно посрещна очакваното увеличение в потреблението.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

46 − 36 =