Home » Новини » Ясно журито на „М-Тел сбъдва мечти“

Ясно журито на „М-Тел сбъдва мечти“

3 123 прочита

Вече е ясно, кои ще бъдат осемте звезди, които ще отсеят 88 мечти в нашата кампания „М-Тел сбъдва мечти„!

Това са Стефка Костадинова, председател на Български олимпийски комитет, астроложката Алена, носителката на приз Жена на годината в категория „Иновации” – Ади Цанова, блогърът Никола Балов, Петър Ценков, АТВ състезател, Славка Бозукова, главен редактор на вестник Стандарт, Любен Дилов-син, главен редактор на L’Europeo и Димитър Митовски, режисьор.

М-Тел сбъдва мечти“ започна на 3 януари тази година. За да участвате в кампанията ни е нужно да сте наш клиент и да успеете да обясните мечтата си ясно само в рамките на един смс. Номерът, на който се изпращат мечтите е 8888. Стойността на всяка мечта трябва да е до … 8888 лева. 🙂

Кампанията ще протече на два етапа. По време на първия етап от всички мечти, събрани на кратък номер 8888 в рамките на кампанията, ще бъдат избрани 400 чрез електронно теглене. Тегленето ще се осъществи в присъствието и под контрола на независимото жури.

Във втория етап на кампанията осемчленното жури ще проведе още едно електронно теглене, с което да бъдат определени финалните 88 мечти. Журито ще разгледа всяка една мечта индивидуално, преди да отсъди в нейна полза. Независимото жури ще прецени дали избраните 88 мечти отговарят на изискванията на кампанията.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

One Response to Ясно журито на „М-Тел сбъдва мечти“

 1. Morcielago

  28/01/2011 at 16:44

  Супер! Ще пусна смс със сигурност! То в това ежедневие добре, че има някой да ни подсети да мечтаем. Браво на м-тел. Чудесна инициатива!

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

41 − = 33