Home » Новини » От днес M-Tel ще събират мечти

От днес M-Tel ще събират мечти

2 874 прочита

През 2011 година 88 мечти ще бъдат превърнати в реалност с помощта на М-Тел. Днес, 3 януари започва кампанията по търсене на 88 клиенти-мечтатели на телекома, чиито копнежи предстои да бъдат реализирани през настоящата година.

В продължение на месец всеки клиент на М-Тел може да участва, като изпрати само един SMS с описание на една своята мечта на кратък номер 8888. Изпращането на SMS -а е безплатно. М-Тел ще сбъдне 88 мечти на стойност до 8888 лева всяка. Това е жест на признателност и благодарност от страна на компанията към нейните клиенти за тяхната лоялност.

Всеки има право да си пожелае, каквото прецени – ремонт на къщата, нов хладилник, обучение или екскурзия. Единствените условия са изпратените чрез SMS мечти да са ясно и разбираемо описани и да не съдържат желания за получаване на пари в брой или обезщетения. Кратки съобщения, които са обидни, призовават към насилие, извършване на престъпления или противоречат на действащото законодателство няма да бъдат зачитани за участие в кампанията.

Кампанията на М-Тел ще протече на два етапа. По време на първия етап от всички мечти, събрани на кратък номер 8888 в рамките на един месец, ще бъдат избрани 400 чрез електронно теглене. Тегленето ще се осъществи в присъствието и под контрола на независимо жури, състоящо се от 8 известни и обичани български личности.

Във втория етап на кампанията 8-членното жури ще проведе още едно електронно теглене, с което да бъдат определени финалните 88 мечти. Журито ще разгледа всяка една мечта индивидуално, преди да отсъди в нейна полза. Независимото жури ще прецени дали избраните 88 мечти отговарят на изискванията на кампанията.

88-те мечти и номерата, чрез които са изпратени, ще бъдат обявени наwww.mtel.bg в деня на тяхното изтегляне.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

32 − 26 =