Home » Новини » Осем популярни българи в новата реклама на М-Тел

Осем популярни българи в новата реклама на М-Тел

3 515 прочита

Осем от най-известните и обичани личности в България са новите герои на М-Тел в рекламна кампания за домашен телефон.

Йорданка Христова, Татяна Лолова, Цвети Пиронкова, Белослава, Васил Найденов, Васил Михайлов, Йосиф Сърчаджиев и Владо Карамазов са осем от най-обичаните български звезди, които участват в най-новата рекламна кампания на М-Тел за домашен телефон, която стартира от 1 февруари.

Звездната осморка прие предизвикателството да застане пред камерата на режисьора Ивайло Минов и оператора Орлин Руевски, за да станат рекламни лица на услугата домашен телефон от М-Тел.

Рекламата пресъздава разказ за звездите и техния домашен телефон, поставени в една привидно театрална обстановка, заснети такива, каквито са и каквито всички ги обичат – естествени, искрени и емоционални, пред камерите на фотографите Симеон Леви и Драгомир Спасов.

Осемте звезди от рекламата избраха домашен телефон от М-Тел, защото услугата предлага 50 безплатни минути към всички национални мрежи и е без месечна такса за първите три месеца при подписване на двугодишен договор. Освен това всеки абонат получава безплатен телефонен апарат и разговаря срещу 1 стотинка на минута с фиксирани М-Тел номера.

Любопитен момент от рекламата е, че в нея участва и папагалът на певицата Йорданка Христова. Настанен удобно до пианото, той често се включва в репетициите у дома. Дългогодишният „глас зад кадър” от рекламите на М-Тел – актьорът Владо Карамазов, за първи път няма да бъде „гласът” на компанията, а ще застане пред камера в домашни условия.

Татяна Лолова пък разходи снимачния екип из историята на своя гардероб, където всичко живее свой живот.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

One Response to Осем популярни българи в новата реклама на М-Тел

 1. лаптопи

  01/02/2011 at 20:53

  Мтел винаги са правили хубави реклами, но за жалост услугите които предлагат не са на нивото на рекламите им.
  Днес сме 1-ви и не съм видял рекламата, изобщо завъртяла ли се е по телевизията?

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 62 = 63