Home » Новини » Ново Facebook приложение без мобилен трафик за обикновените телефони

Ново Facebook приложение без мобилен трафик за обикновените телефони

2 917 прочита

Броят на ползващите социалната мрежа Facebook продължава да расте, а все повече стават потребителите достъпващи я през мобилните си телефони. До сега това в повечето случай са модели с операционни системи, но всичко това скоро ще се промени.

От Facebook пускат приложение, което е насочено към хората, ползващи обикновени телефони. Целта на компанията е да предостави услуга на всеки, без оглед факта какъв телефон носи. Приложението е разработено с помощта на Snaptu, като може да бъде ползвано с над 2500 модела от различни марки като Nokia, LG и др.

Новото приложение на Facebook предлага възможности аналогични на тези, достъпни и за ползващите смартфони. Сред опциите са синхронизация на контакти, основен екран с ъпдейти и новини и бързо превъртане на списъците. Приложението може да бъде свалено директно на мобилен телефон от адрес m.fb.snaptu.com/f .

През първите 90 дни от ползването на новото Facebook приложение потребителите ще могат да се възползват от нулев трафик за мобилен интернет. Към момента в списъка на мобилните оператори, с които това ще е възможно са включени 14 телекома, но ако съдим по информацията от компанията сред тях ще попадне и Vivacom.

Източник

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 + 2 =