Home » Новини » Mobile Monday София на 24 януари в НДК

Mobile Monday София на 24 януари в НДК

2 632 прочита

На 24 януари, понеделник, ще се проведе шестото издание на най-мащабното събитие, събиращо професионалистите в областта на мобилните комуникации и услуги у нас – Mobile Monday (МоМо). Стартът е от 19:00 часа в зала „Мати-Д“ в НДК, а входът е свободен.

Столичното събитие е част от инициативата МоМо, зародила се във Финландия през 2000 година. Към днешна дата Mobile Monday (Мобилният Понеделник), намира своя домакин сред повече от 70 града в света и се случва на всеки два месеца по традиция в първия ден от седмицата.

Гост лектори на шестото издание на МоМо в България са Karl Pletschko от Nokia, Леон Анави независим разработчик за платформата Symbian и Стефан Лилов от Бианор. Тримата лектори ще се фокусират върху иновативното развитие на мобилни приложения и пътя им към пазара.
МоМо София работи за създаването на неформална среда, предразполагаща професионалистите в областта на мобилните комуникации да обменят идеи, визии и становища. МоМо е открита възможност за всички членове на българското „мобилно общество“ да споделят идеи, да намерят съмишленици за общи бизнес начинания, да разкажат за своята дейност и да сверят часовниците си с актуалното пазарно време.

Посетителите и участниците в МоМо са професионалисти в бранша, разработчици, инвеститори, университетски преподаватели и студенти, ентусиасти на тема мобилни технологии. Поредното събитие на МоМо София се провежда със съдействието на Nokia.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

17 − = 7