Home » Новини » Кои са печелившите от конкурса „М-Тел хит на годината“?

Кои са печелившите от конкурса „М-Тел хит на годината“?

2 635 прочита

Печелившите от конкурса „М-Тел хит на годината“ вече са ясни!

Днес баскетболистите на „Лукойл Академик” Бруно Шундов и Божидар Аврамов изтеглиха в присъствието на нотариус тримата късметлии, които гласуваха за „М-Тел хит на годината”. Това са потребителите на Facebook – Иван Петров, Kamelia Boikova и Tsvetanka Popova. Печелившите ще се сдобият с избрания за „М-Тел хит на годината” смартфонът Samsung Galaxy S.

На 3 декември М-Тел стартира конкурсa „М-Тел хит на годината” в социалната мрежа Facebook, който да определи иновацията на 2010 година. След дълго гласуване потребителите на социалната мрежа присъдиха приза за най-добър технологичен хит за изминалата година на Samsung Galaxy S. Уникалният смартфон завоюва своята победа с 523 гласа. Почетното второ място зае лаптопът на Саманта от филма „Сексът и градът” HP Vivienne Team с 498 гласа. Третият технологичен хит в класацията е елегантният нетбук M-Tel Light Book, който спечели 385 гласа.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 7 = 3