Home » Марки » Apple » iOS 4.3 превръща iPhone 4 в Wi-Fi HotSpot

iOS 4.3 превръща iPhone 4 в Wi-Fi HotSpot

2 971 прочита

Apple анонсира бета-версията на мобилната операционна система iOS 4.3, предназначена за iPhone, iPad и iPod Touch. Сред интересните нововъведения е системата AirPlay, която позволява използването на устройството като точка за достъп до Интернет или за разпространение на различни видове съдържание.

Apple отбелязва, че платформата iOS 4.3 ще може да се използва и във второто поколение устройства AppleTV, които позволяват предаване на интернет-съдържанието върху голям телевизионен екран. Компанията прави уточнението, че обновената поддръжка на AirPlay ще се появи в iOS 4.2, но тя ще работи за избрано съдържанието и за избрани приложения, в частност за Safari и YouTube.

Новата версия на операционната система ще разполага с редица мултисензорни жестове, които ще улеснят взаимодействието с iPad. Очакват се някои нововъведения в работния плод, нов таскбар и нови възможности за разполагане на приложения. Освен това, в системата ще се появят и пълноекранни банери iAd на iPad.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 9 = 12