Home » Lux & phones » Gresso » Gresso представиха своя лукс версия на iPad

Gresso представиха своя лукс версия на iPad

18 003 прочита

Продуктите или би било по-коректно да кажа, уникатите създадени от компании като Gresso не са сред тези, които ще видите в ръцете на случайни минувачи ходейки си по улицата или чакайки на касата в кварталния магазин. Компанията се занимава с изработката на луксозни стоки, като не спира да изненадва с решенията си при избор на материали.

В последните дни на изминалата година от Gresso представиха своята версия и виждане как би трябвало да изглежда моделът на AppleiPad. За изработката на устройството е ползвано 200 годишно, черно африканско дърво, което е може би сред най-скъпите дървесини в света. Както и от Gresso обясняват, стойността на материала се дължи не само на възрастта на дървото, но и специфичния черен цвят. Благодарение на всичко това изработеният от Gresso iPad ще бъде уникален, а и как да не е? Има ли две еднакви дървета? Човек не би могъл да спори при аргумент като този, нали?

Като допълнение към всичко казано до тук идва и логото на Apple, за чиято направа е ползвано 18 карата злато.

Източник

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 64 = 74