Home » Новини » Двойно повече минути за абонатите на Vivacom

Двойно повече минути за абонатите на Vivacom

3 283 прочита

Удвоени включени услуги ще получат всички нови клиенти на плановете UniCall, Optima 250 и Optima 500, които сключат нов договор в периода 1 февруари – 30 април 2011 г. Клиентите, които пренесат номера си в мрежата на VIVACOM на тези тарифи, освен двойно повече услуги ще получат и двойно по-ниска месечна такса.

И в двата случая промоционалните условия са в сила за първите три или шест месеца, в зависимост от продължителността на договора. Като допълнение, всеки нов абонат ще може да говори свободно с любимия човек, с безплатен допълнителен пакет „+GROUP 1” през месеца на влюбените – февруари. Отстъпката от месечната такса на допълнителния пакет ще е валидна за първите 1 или 3 месеца, в зависимост от продължителността на договора. След това потребителите могат да продължат да ползват тази опция срещу минимална сума от 2.90 лв. на месец.

Пакетите UniCall включват часове, разпределени към всички мрежи в България и предлагат най-ниската цена за разговори към други национални мобилни мрежи в страната. Плановете Optima пък са ориентирани към тези, които говорят повече в мрежата на VIVACOM – мобилна и фиксирана, като осигуряват до 1000 включени минути в нея и изключително атрактивна цена от 0.15 лв. след изчерпването им.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 6 = 8