Home » Марки » BlackBerry » BlackBerry 9780 в България от М-Тел

BlackBerry 9780 в България от М-Тел

4 314 прочита

Още един модел на BlackBerry с операционната система BlackBerry 6.0 идва в България благодарение на М-Тел. Това е новият BlackBerry Bold 9780.

В сравнение със своя предшественик, новият Bold 9780 впечатлява с по-добрата си 5-мегапикселова камера, LED светкавица и стабилизатор на изображението. От канадската компания са обърнали внимание на интеграцията със социалните мрежи Facebook и Twitter, бърз и лесен достъп до YouTube, чатовете BlackBerry Messenger, Windows Live Messenger, Yahoo! Messenger, MySpace, AOL Instant Messenger, Google Talk, които вече могат да бъдат открити на едно място.

Чрез новата операционна система потребителите могат да организират приложенията си в пет менюта (основно, Favorites, Media, Downloads и Frequent) и да се възползват от функционалността на обновения WebKit браузър.

Изненадата в новия софтуер е функцията universal search, чрез която с изписване на име на човек от телефонния указател, може бързо и лесно да се проследи историята на комуникацията с него. Търсенето показва дали има разменени мейли, смс-и, разговори и т.н.

BlackBerry 9780 гарантира постоянен достъп до електронната поща, пълна синхронизация с календара в офиса и лесно проследяване на всички активности на контактите от телефонния указател.

Най-голямата изненада за всички български фенове на марката BlackBerry тепърва предстои. През февруари достъпът до портала за безброй приложения на BlackBerry App World вече ще бъде активен и за България.

Всички, който желаят да притежават новия Bold, могат да го открият в магазините на М-Тел в началото на другата седмица.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 28 = 32