Home » Любопитно » Android » AroMobile оптимизира работата с вашият Android смартфон

AroMobile оптимизира работата с вашият Android смартфон

3 256 прочита

Бял свят видя ново приложение, което има за цел да оптимизира и улесни работата с вашият смартфон. AroMobile има за цел да ви улесни максимално при обработката и пресяването на важна за вас информация получена от различни източници.

AroMobile съдържа пакет от настройки за индексиране на e-mail и текстови съобщения, информация за адреси, ъпдейти на социалните медии, календарни събития, данни за геолокация и т.н.. Приложението засича в текстове имена на хора, места, събития , дати и тн.

Важно допълнение е функцията Aro Stream, където автоматично подбран поток от информация преминава през екрана на телефона. Потокът включва данни за пропуснати повиквания, важни срещи, текстови съобщения или предстоящи събития. AroMobile извършва многобройните си функции благодарение на езиковата обработка и на технологията за семантичен анализ на данните. Освен това способността на програмата за разбиране на взаимовръзки и контекст се подобрява с времето.

Приложението е безплатно за Android телефони, но е във своята бета тест версия. За съжаление към момента може да бъде свалено и ползвано за целите на теста само от потребители в Америка. Всеки притежаващ валиден GMail акаунт и достъп до американския Android Market може да впише данните си в сайта на разработчика и да получи инструкциите за следващите стъпки.

Към момента бета тест версията не е достъпна за Samsung Galaxy S, а доброволците записали се за участие поемат ангажимента за минимум 8ч тестове седмично и обратна връзка за впечатленията си.

Източник

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 3 = 5