Home » Марки » Apple » Apple отбеляза 10 милиарда сваляния от App Store

Apple отбеляза 10 милиарда сваляния от App Store

2 988 прочита

Apple съобщиха, че свалянията от iOS App Store вече са над 10 милиарда. App Store стартира на 10 юли, 2008 година, когато в него имаше само 500 приложения. За по-малко от година, приложенията скочиха до 35 хиляди, като по това време имаше около един милиард сваляния. Към момента момента в магазина има над 400 хиляди приложения.

Apple не уточняват дали внушителната цифра от 10 милиарда сваляния касае повтарящи се сваляния или само за уникални такива, но както и да погледнем на нещата, това е голям успех за Apple. Очаква се, свалянията да скочат още повече при началото на продажбите на iPhone 4 от Verizon, тъй като доста хора съобщиха, че ще си купят устройството веднага след като се появи.

Apple все още не са съобщили кой е потребителят, който е направил свалянето с номер 10 000 000 000. Късметлията ще получи ваучер на стойност 10 хиляди щатски долара, който ще може да използва в iTunes.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

26 − 20 =