Home » Новини » Абонатите на Vivacom Net с безплатен достъп до каталога на Universal Music

Абонатите на Vivacom Net с безплатен достъп до каталога на Universal Music

2 874 прочита

Най-големият български музикален портал 4fun.bg въвежда платформа за  стрийминг. Новото музикално предложение дава на всички настоящи и нови клиенти на VIVACOM Net уникалната възможност да слушат безплатно и неограничено музика във всички жанрове от пълния каталог на Universal Music.

За да направят това, потребителите не е необходимо да свалят файлове, а единствено да имат връзка с интернет. Всеки меломан вече ще може да слуша готови плейлисти или да създаде свои собствени с любимата си музика, като всяка такава листа се съхранява в профила на клиента. За да се ползва пълната функционалност на сайта, вече не се изисква специална регистрация, а се влиза директно с потребителското име и паролата, с която клиентите управляват своята VIVACOM Net връзка. Право да ползват новата музикална платформа имат и потребителите на всички пакетни услуги, в които е включен и VIVACOM Net.

Музикалният раздел на портала разполага и с онлайн магазин. Чрез него VIVACOM Net клиентите могат да закупуват музикални парчета в .mp3 формат и да ги слушат на всички устройства, които го поддържат. Изтеглените парчета могат да се споделят, подаряват или копират върху друг носител. 4fun.bg предлага още и готови колекции от хитове, горещи музикални новини, изпълнител на месеца и най-новите музикални видео клипове.

Въвеждането на новата музикална платформа включва и специално приложение – 4fun BOX. Чрез него клиентите ще могат бързо да се информират за новостите на портала. Веднъж инсталирано, приложението ще се грижи да информира потребителите всеки път, когато на 4FUN има нещо ново. Така те ще могат да следят най-новите колекции от хитове, дневния си хороскоп, прогнозата за времето, последните лайфстайл новини, както и случващото се през окото на камерите, които наблюдават живота в големите градове в България. 4fun BOX e безплатно приложение, което всеки посетител на портала може да свали и да активира на компютъра си.

Останалите функции на портала предлагат още възможност да се изпращат до 600 безплатни SMS-a в мрежата на VIVACOM през секцията VivaSMS, да се отпечатват снимки с онлайн поръчка през VivaFoto, както и безплатна игра на няколко версии на Counter Strike на сървърите на VIVACOM през секцията Games. В раздела Net+ пък е представена информация за новите интернет услуги на VIVACOM, както и кратка информация за допълнителните услуги, които могат да се поръчат заедно с VIVACOM Net.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 20 = 22