Home » Любопитно » VIVACOM с отличие на годишните награди на БАУРЧР

VIVACOM с отличие на годишните награди на БАУРЧР

2 902 прочита

Българската асоциация за управление и развитие на човешките ресурси (БАУРЧР) раздаде VIII-те годишни награди за принос в развтието на сектора. На церемонията, която се състоя на 16 декември 2010 г.,VIVACOM беше отличена с първа награда в престижната категория „Признание и възнаграждение“. Наградата получи директорът Човешки ресурси на VIVACOM Нина Гевренова от Миглена Узунова, директор Човешки ресурси на Мтел.

Миналата година VIVACOM получи приза на БАУРЧР в категорията „Управление на промяната“.

„Призът е изключително ценен за нас, тъй като това е една от най-приоритетните и актуални дейности на професията особено в години на криза, когато тенденцията е не към запазване и увеличаване на трудовите възнаграждения, а към съкращаване на работните заплати и минимизиране на разходите“, заяви Нина Гевренова.

„В категорията попадат проекти в различни области, които са свързани, както с повишаването на мотивираността, ангажираността, признанието и приноса на компанията към своите служители, така и такива, които са за изграждането на системи за възнаграждение и придобивки. Последните, смея да твърдя, са едно красноречиво доказателство за цялостното състояние на компанията и ангажираността на служителите ни“, допълни тя.

Тазгодишните награди бяха присъдени за успешно реализирани проекти в областта „Управление на човешките ресурси“ в следните категории: учене и развитие, управление на талантите, управление на промяната, признание и възнаграждение и корпоративна социална отговорност.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 + 1 =