Home » Любопитно » VIVACOM с награда за „Най-голямо дарение на доброволен труд на служителите”

VIVACOM с награда за „Най-голямо дарение на доброволен труд на служителите”

2 785 прочита

VIVACOM получи първа награда в категорията „Най-голямо дарение на доброволен труд на служителите” от Българския дарителски форум. 3300 служители са работили доброволно, като трудът им е остойностен на 62 000 лв. Компанията печели за втори път престижното отличие, което е част от Годишните награди „Най-голям корпоративен дарител” 2010.

“Горда съм, че компанията не просто дарява пари за социално отговорни инициативи. Ние успяхме да мотивираме нашите служители да бъдат съпричастни и да даряват своя труд и лично време за обществено значими каузи”, каза Симона Чаръкчиева, съветник „Корпоративна социална отговорност” във VIVACOM, след като получи наградата от министъра на труда и социалната политика Тотю Младенов.

Конкурсът „Най-голям корпоративен дарител” отличава социално отговорните компании в България. Целта на форума е да се утвърдят стандартите за отговорно, стратегическо и прозрачно бизнес дарителство и да се отличат компаниите, които системно инвестират в значими обществени каузи.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
VIVACOM с награда за „Най-голямо дарение на доброволен труд на служителите”, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

20 − = 12