Home » Новини » Vivacom анонсира нови възможности на услугата Viva Bipper

Vivacom анонсира нови възможности на услугата Viva Bipper

3 231 прочита

Vivacom е първият български мобилен оператор и вторият в света след Норвежкия Tele2,който започва да предлага уникална мобилна услуга, която дава по-голяма сигурност на децата и позволява на родителите да оптимизират разходите им за мобилен телефон.

Специалната мобилна услуга VIVA Bipper, предназначена за най-малките телеком потребители, вече предлага нови възможности, гарантиращи сигурността на децата. Чрез планираната локализация всеки родител може да получава автоматично информация за местоположението на детето си в предварително определен от него час.Това става с SMS, съдържащ линк към карта с текущото местоположение. Локализациите ще бъдат запазени и като история на http://www.my.bipper.bg/, за да може по-късно да бъдат разгледани.

Като опция в услугата VIVA Bipper вече е включено и изпращането на SMS с линк към текущото местоположение при набиране на паник номер 000 от детето. Координатите ще се изпращат до всички номера от алармения списък, определен предварително от родителите на my.bipper.bg. Така те ще имат информация къде се намира детето в случай на опасност. Освен това на сайта http://www.bipper.bg/, родителите могат да открият кратки статии с ценни съвети към децата за първите им стъпки в живота.

В България услугата е достъпна в два варианта – Viva Bipper и Viva Bipper+.

При първия вариант, срещу месечна такса от 10 лв., е включена възможността за безплатни разговори с три VIVACOM номера, паник номер и опция за локализация. Обажданията към всички национални мобилни и фиксирани мрежи се таксуват на цена от 25 стотинки на минута, а стойността на SMS-а е 14 ст.

При VIVA Bipper+ месечната такса е 15 лева. При този вариант има опция за безплатни разговори с пет VIVACOM номера, паник номер, локализация и управление на разходите и. Цените към всички оператори отново се таксуват по 25 стотинки на минута, а SMS-ите по 14 ст. за брой.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 8 = 2