Home » Марки » Apple » Видеоразговори през Skype за iPhone, iPad и iPod touch

Видеоразговори през Skype за iPhone, iPad и iPod touch

3 344 прочита

Малко изненадващо за всички от Skype пуснаха обновената версия на приложението си за iPhone, iPad и iPod touch, което поддържа очакваната от много потребители възможност за видеоразговори.

Изненадващо, тъй като предположенията бяха, че това ще се случи в началото на 2011г на изложението CES 2011, но явно от компанията са решили да поднесат своеобразен подарък на притежателите на устройства с iOS. Версията, под която приложението може да бъде открито в App Market е 3.0, като може да бъде ползвано на iPhone 4, iPhone 3GS и последното поколение iPod touch.

Видеоразговорите през Skype могат да бъдат осъществени както през 3G, така и през Wi-Fi. По-интересен е факта, че потребителите ще могат да се възползват от услугата не само помежду си, а и с приложенията за персонални компютри ползващи Windows, Mac и Linux.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

11 − = 9