Home » Любопитно » Android » Видео представяне на Android таблета на Motorola

Видео представяне на Android таблета на Motorola

5 464 прочита

Motorola пусна видео, с което отчасти загатва на почитателите на марката какво могат да очакват от таблета, който компанията се готви да представи на CES 2011.

Клипът представлява своеобразна ретроспекция на историята на таблетите или поне през погледа на Motorola. Според американската компания, с лека доза шега към конкуренцията, истинският таблет все още не се е появил, но те ще поправят това скоро. Във видеото има закачка с конкурентите от Apple, чийто iPad е просто голям iPhone, а Galaxy Tab на Samsung е с Android OS, но версия на операционната система за телефони. Последното според презентацията не е най-удачният вариант, което от съдейки по пчелата в края на клипа, от Motorola смятат да променят пускайки таблет с Android Honeycomb.

Макар и да не става ясно как ще изглежда таблета, то няма да се наложи да чакаме дълго за да го видим. Въпреки всичко видеото е сериозна заявка от страна на Motorola за заемане сериозна позиция на пазара на подобен тип устройства и е интересно дали ще успеят да се справят с това.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

46 − = 42