Home » Новини » Таблетът с WebOS на HP ще направи дебют на CES 2011?

Таблетът с WebOS на HP ще направи дебют на CES 2011?

3 272 прочита

С наближаване изложението за потребителска електроника CES 2011 се засилват и слуховете за това какви модели ще бъдат представени от производителите. Според тях PalmPad ще бъде представен именно по време на изложението.

Според слуховете таблетът с WebOS на HP ще се предлага в 3 версии. Две от тях ще са с 8.9- и 9.7-инчови дисплеи, а третата остава непотвърдена. Таблетът ще е снабден още с mini-HDMI порт, USB 3.0 и ще работи с WebOS 2.5.1, а дизайнът ще е сходен с този HP Slate.

Въпреки всичко е малко вероятно HP действително планира да представи PalmPad по време на CES 2011, тъй като, ако това беше така, компанията със сигурност вече щеше да е започнала да привлича вниманието на медиите към устройството, а в действителност, тя не го прави. Затова е по-вероятно таблетът да бъде представен след изложението по време на самостоятелно събитие по-късно след CES 2011.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

14 − = 9