Home » Новини » Skype вече за Symbian^3, YouTube с обновена версия

Skype вече за Symbian^3, YouTube с обновена версия

2 479 прочита

Макар и със закъснение, Skype вече е достъпен и за моделите Nokia N8, C7 и C6-01. Добрите новини не свършват за потребителите на Symbian^3. Освен Skype, от YouTube са готови с обновлението на версията си за операционната система на Nokia.

Определено отне време, но вече е факт приложението на Skype за собствениците на Symbian^3 базирани телефони. С него ще можете да провеждате разговори или просто да чатите с приятели ползвайки 3G или WiFi мрежа. Приложението поддържа Skype-to-Skype разговори, както и SkypeOut. Приложението на Skype разполага и с SILK кодек, благодарението на който програмата се адаптира към промените в качеството на сигнала от мрежата и го компенсира постигайки по-добро качество на звука.

Обновена версия за Symbian^3 модели пуснаха от YouTube. Ъпдейта излиза под номер 2.4.10, като основните подобрения са насочени към адаптацията към по-големите дисплей на появилите се модели. Разбира се има и промени, които са чисто визуални и имат за цел по-голямо удобство при работа с приложението.

Можете да свалите Skype приложението отваряйки страницата директно в браузера на мобилният си телефон. Същото се отнася  и за обновлението на YouTube. По този начин ще сте сигурни, че системата правилно е разпознала модела на телефона ви.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 62 = 71