Home » Любопитно » Samsung Galaxy S води в гласуването „М-Тел хит на годината”

Samsung Galaxy S води в гласуването „М-Тел хит на годината”

2 871 прочита

Над 3000 души вече гласуваха за „М-Тел хит на годината” за две седмици след старта на конкурса, който издирва най-харесвания продукт на 2010 година. 24 са иновативните продукти, които се борят за титлата „М-Тел хит на годината.

Конкурсът се провежда в официалната фен страница на М-Тел в социалната мрежа Facebook, а неговото мото e „Избери своя М-Тел хит на годината!”.

Продуктите, които за момента водят класацията в конкурса, са смартфонът Samsung Galaxy S, лаптопът на Саманта от филма „Сексът и градът” HP Vivienne Team и BlackBerry Bold 9700 Black. Сред продуктите, които също се борят за титлата „М-Тел хит на годината” са първото бяло BlackBerry в България, стилният M-Tel Light Book, двата таблета с премиера от М-Тел – Huawei и Digimax TA1031, смартфонът LG Optimus 7, хибридът BlackBerry Torch и други иновативни продукти, представени от компанията през 2010 година.

М-Тел създаде конкурса, за да разбере кой е най-харесваният продукт на 2010 година. Единственото условие да бъдат избрани тези продукти да участват в конкурса на телекома, е те да са представени на бългaрския пазар първо от М-Тел.

Трима от всички гласували за 24-те иновативни предложения ще спечелят определения от потребителите „М-Тел хит на годината”. Печелившите ще бъдат избрани чрез томбола.

Гласуването ще продължи до 15 януари 2011 година.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 + 7 =