Home » Марки » Samsung » Samsung Galaxy S конкурира iPhone 4 по продажби

Samsung Galaxy S конкурира iPhone 4 по продажби

3 592 прочита

Samsung Galaxy S се оказа най-продаваният смартфон с операционна система Android. Това сочат данните от изнесените статистики. От модела в цял свят са продадени общо 9,3 млн. устройства.

Очакванията на Samsung са до края на годината броят на продадените устройства да надхвърли 10 млн. До този момент нито един от моделите, които използват ОС Android не е достигал подобен обем продажби. За сравнение продадените iPhone 4 в световен мащаб за четвъртото тримесечие на 2010 година е 14 млн. устройства.

Макар и на световно ниво Samsung Galaxy S да отстъпва на продукта на Apple, то има страни, в които дори го изпреварва. В Южна Корея устройството се радва на сериозен интерес като това личи и по обема на продажбите, които задминават тези на Apple. От iPhone 4 има продадени 1,8 млн. броя, а тези на Galaxy S – 2 млн. броя.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

50 − = 45