Home » Новини » Office 1 Superstore ще изкупи старият ви телефон

Office 1 Superstore ще изкупи старият ви телефон

3 178 прочита

Office 1 Superstore стартира нова национална програма Office 1 PhoneBack за събиране на употребявани мобилни телефони за рециклиране.

Всеки може да предаде своя употребяван мобилен телефон (или телефони) в Office 1 Superstore, в който и да е от търговските обекти в страната. Срещу него ще получи ваучер, валиден за покупка на почти всички стоки и услуги, предлагани от веригата (изключение правят заплащането на битови сметки и други услуги в сектор Cash1Point, месечни такси към Мобилтел, както и полици по застраховки).

Оценяването на върнатите употребявани телефони се осъществява в магазините със специално разработена програма, която предотвратява възможността за субективно определяне на стойността на ваучера. Ваучерите не са поименни, при пазаруването с тях не е необходима легитимация и могат да бъдат използвани и като подарък за предстоящите коледни и новогодишни празници.

Ваучерите са валидни до 30 дни от датата на издаването и могат да бъдат използвани за пълно или частично плащане в търговските обекти на компанията. При покупка с ваучер са валидни текущите промоционални цени на стоките и услугите в магазините на Office 1 Superstore. Посочената върху ваучера стойност за покупка е с включен ДДС.

„Основната цел на програмата Office 1 PhoneBack е стимулирането и възпитаването на екологичното мислене у нашите клиенти. Тази инициатива за целенасочено събиране, съхраняване и рециклиране на употребявани телефони е един от дългосрочните ангажименти на компанията, които смятаме да продължаваме и развиваме. Чрез нея бихме искали да приобщим нашите клиенти, служители и мениджъри към идеята за по-чиста околната среда”, коментира Иван Кирилов, Мениджър Телеком в Office 1 Superstore и ръководител на проекта.

Всеки издаден ваучер има уникален номер, чрез който може да се провери дали срокът за използването му не е изтекъл в регистъра на корпоративния сайт на компанията.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 + 1 =