Home » Новини » Нови планове Net&Call от Vivacom

Нови планове Net&Call от Vivacom

3 300 прочита

От началото на декември тази година VIVACOM пуска два нови плана от групата на Net&Call. Net&Call Mini е подходящ за потребители, които искат да използват мобилни услуги срещу минимална месечна такса, а Net&Call Super Мах – за тези, които не искат да бъдат ограничавани.

В абонаментния план Net&Call Mini са включени 300 МВ трафик, 300 минути и 300 SMS-a в мобилната мрежа на VIVACOM срещу цена от 5.90 лева за първите 3 месеца при сключен едногодишен договор и за първите 6 месеца при двугодишен. В другата разновидност на тарифата, Net&Call Super Мах, има включени 5000 МВ трафик, 3600 минути и 3600 SMS-a в мобилната мрежа на телекома и 90 минути към мрежите на останалите мобилни оператори за 24.90 лева на месец при същите условия. След края на промоционалния период цените на двата плана са съответно 11.80 лв. и 49.80 лв.

След приключване на включените в пакетите мегабайти и минути за разговори, потребителите могат да ползват тези услуги на едни от най-ниските цени на пазара – по 10 ст. за допълнителен MB интернет трафик и по 25 ст./мин. за разговори към всички мрежи в страната.

Промоционалната оферта с 50% отстъпка от месечната такса е валидна в периода 01.12.2010 – 28.02.2011 г. Промоцията ще е валидна и за вече съществуващите планове Net&Call Top и Net&Call Мах от същата тарифна линия.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 1 = 2