Home » Новини » Нов предплатен пакет за интернет от Globul

Нов предплатен пакет за интернет от Globul

2 875 прочита

Новият пакет на GLOBUL предлага включен GoWeb 512 МВ пакет трафик и 3 лв. първоначален кредит. Цената на новия стартов пакет е само 14,90 лв.

Първоначалните 512 МВ са валидни за период от 20 дни. След тяхното изчерпване, потребителите могат да презаредят своя кредит с всеки един от пакетите GoWeb, които предлагат до 1 GB предплатен трафик за мобилен интернет на цени от 9,90 лв. като всяко добавяне на пакет с включени МВ трафик удължава периода на валидност на наличния.

Активацията на нов пакет с включени МВ за мобилен интернет трафик става чрез изпращане на безплатен SMS до кратък номер 125 с кода на избрания пакет. Информация за предплатените пакети за мобилен интернет и техните кодове за активация е налична на официалната интернет страница на GLOBUL www.globul.bg, в магазините на GLOBUL, GERMANOS и официалните партньори на оператора, както и чрез обаждане до кратък номер 123.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

39 − = 34