Home » Марки » Nokia » Nokia E-series » Nokia отлагат представянето на Nokia E7

Nokia отлагат представянето на Nokia E7

9 421 прочита

Nokia отложи дебюта на Nokia E7 за началото на следващата година. С това компанията пропуска възможностите и ползите от най-силния период в годината за продажбите – предстоящите празници.

Обяснението на финландците е, че предприемат този си ход „За да осигурим най-доброто изживяване на нашите потребители чрез Е7, ние решихме да започнем доставките през началото на 2011 г.“ До колко е това или за пореден път комапнията е принудена поради открити бъгове в софтуера да отлага премиера на модел от високия клас е отделна тема. Подобно забавяне имаше и с N8, който дебютира в края на тази година, и от компанията признаха, че то е свързано с проблеми със захранването на телефона. Двата модела са от новата серия смартфони на Nokia, които разполагат с подобрената трета версия на операционната система Symbian.

Обявеното забавяне за пореден път затвърждава мненията за една изключително слаба година за Nokia. Слабото представяне на смартфоните на компанията и софтуерните проблеми с тях са сред основните причини Nokia да замени своя изпълнителен директор Оли-Пека Калсвуо със Стивън Елъп през септември.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

54 − = 45