Home » Марки » Nokia » Nokia N-series » Nokia N8 и Nokia C7 скоро в България и от трите оператора

Nokia N8 и Nokia C7 скоро в България и от трите оператора

8 251 прочита

Nokia N8 и Nokia C7, едни от първите модели с Symbian^3, скоро ще може да бъдат намерени и на нашият пазар. Бърз преглед на декемврийските каталози на  М-Тел, Глобул и Виваком подсказва, че и трите телекома ще ги предлагат. Е, това ако не е добра новина!

Може би се питате какво е доброто? Най-малкото ще имаме право на избор както според цената на устройството, така и на тарифен план, с който да си го закупим. А това не е малко.

За съжаление, Nokia N8 и Nokia C7 все още не са налични в нито един от операторските магазини или партньорската мрежа, но и това може би до десетина дни ще се промени. По тази причина в каталозите моделите фигурира в секциите „Скоро“.

Какво ще ни предложат мобилните оператори като цени и възможности относно Nokia N8 и Nokia C7?

В каталога на Vivacom Nokia N8 е на цена 718лв при сключване на договор по програма Net&Call Max и месечна такса 29.80 лв, а Nokia C7, отново с договор със същата програма, ще струва 598лв.

В магазините на Globul Nokia N8 ще се предлага на цена 838лв с договор на програмата Web&Talk Ultra и месечна такса 54.90 лв, докато Nokia C7 на същият тарифен план ще струва 526лв.

За съжаление от М-Tel не са обявили цените, на които двата модела ще могат да бъдат намерени в магазините им, но едва ли ще чакаме дълго.

Важно е да уточня, че посочените цени са такива с едни от високите планове, предлагани от телекомите. Със сигурност ще можете да избирате и измежу по-евтините тарифи, но трябва да сте подготвени и за по-висока цена на телефона.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

44 + = 53