Home » Любопитно » Android » Mozilla представи Firebox 4 Beta 8 за Android и Maemo

Mozilla представи Firebox 4 Beta 8 за Android и Maemo

3 143 прочита

Mozilla Foundation представи най-новата, подобрена  Firefox 4 Beta 8 версия на своя браузър. Новия релийз включва 1,415 на брой поправки, като може да се похвали с подобрено управление на добавките, както и по-добър WebGL съпорт.

Новата версия е разработена както за уеб пространството, така и за мобилните телефони, поддържащи Android и Maemo. Новата мобилна версия на Beta 8 предоставя възможност да съхранявате уеб страници в PDF формат, което е изключително удобен начин  да ги прочетете по-късно в случай че връзката ви с интернет прекъсне. Ако телефона ви поддържа Android е необходимо да влезете в “Site Options”, където има опцията “Save As PDF”, а след това страницата е достъпна в Download менюто ви.

Новата мобилна версия на Firefox също така улеснява синхронизирането на отметките, разделите и историята на вашия браузер. От компанията са помислии за свеждане до минимум на необходимостта от писане,  поддържайки copy-paste опция, достъпна в адресната лента.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 3 = 4