Home » Любопитно » Макс Телеком откри магазин под собствена марка

Макс Телеком откри магазин под собствена марка

2 804 прочита

WiMAX оператора Макс Телеком откриха първия си магазин под собствена търговска марка в София на ул. “Г.С.Раковски” 165. В магазина се продават всички WiMAX услуги от портфолиото на компанията, които се предлагат в голямо разнообразие от нови ценови пакети, включително с преносими компютри.

Интерес за потребителите би представлявала услугата за мобилен интернет MaxFreе, която се предлага с всеки преносим компютър и със скорости до 16 Mbps, смятат от Макс Телеком. До края на първо тримесечие на 2011 година компанията планира да предложи на пазара скорости от 32 Mbps.

“Откриването на първия обект под наша търговска марка ще ни позволи да бъде още по-близо до нашите клиенти и да се съобразим с конкретните им нужди. Желанието ни е не просто да продаваме продукти, а да предлагаме решения, съобразени с нуждите на всеки потребител на мобилен интернет. Това е само първият магазин на Макс Телеком, така че скоро очаквайте още изненади от компанията” – заяви Иван Павлов, главен търговски директор на оператора.
На финален етап е разработката на онлайн магазина на Макс Телеком и съвсем скоро той ще стартира своята дейност, разкриха по време на откриването представители на компанията.

След официалния старт през октомври 2007 г., мрежата на WiMAX операторът към момента покрива над 3 500 000 души – около 55 на сто от населението на страната. С напълно изградено покритие са София, Пловдив, Пазарджик, Бургас, Варна, Сливен, Благоевград, Велико Търново, Асеновград, Дупница, Перник, Сандански, Кюстендил, Петрич, Банкя, Несебър, Костинброд, Стара Загора, Плевен, както и курортите Банско, Златни пясъци, Слънчев бряг и населените места край столицата – Владая, Бистрица, Драгалевци, Бояна и Лозен.

В момента WiMAX операторът е разположил 79 базови станции на територията на  София.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 + 4 =