Home » Любопитно » Марина Георгиева заема поста директор „Маркетинг и Реклама“ на Office 1 Superstore

Марина Георгиева заема поста директор „Маркетинг и Реклама“ на Office 1 Superstore

2 759 прочита

Марина Георгиева е новият директор „Маркетинг и Реклама“ на Office 1 Superstore в България, съобщиха от компанията. Преди да се присъедини към екипа на Office 1 Superstore, Георгиева е оглавявала дирекция „Маркетинг“ във верига магазини 2be и телекомуникационната компания „Транс Телеком“ ЕАД.

Основна цел, заложена в новата маркетингова стратегия, е промяна във възприемането на Office 1 Superstore – не само като верига за офис продукти, но и като компания, предлагаща богат асортимент от стоки за дома, семейството, децата и учениците. Усилията на дирекция „Маркетинг и реклама” под ръководството на Марина Георгиева, са насочени към доближаване на веригата до крайния потребител. В тази посока стратегията включва развиването на национални програми със социален характер като стартиралите вече проекти- “Подкрепи своето училище” – за подкрепа на българското образование и Office 1 PhoneBack” – за „изкупуване” на употребявани мобилни телефони.

Стартирането на застрахователен брокер на Office 1 Superstore в един от най-наситените бизнес сектори в България дава на екипа на Георгиева възможност за нови предизвикателства и работа в област, неприсъща досега за компанията, посочиха от търговската верига.

Работила е като маркетинг мениджър „Мобилни телекомуникации“ в „К&К Електроникс“ и като маркетинг мениджър в „Германос Телеком България„. Георгиева има магистърска степен с две специалности от Университета за национално и световно стопанство, София.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 + 2 =