Home » Марки » Nokia » Nokia C-series » M-Tel също анонсира Nokia N8 и Nokia C7 в търговската си мрежа

M-Tel също анонсира Nokia N8 и Nokia C7 в търговската си мрежа

10 979 прочита

По време на коледните празници към семейството на М-Тел ще се присъединят още два иновативни телефона с марката Nokia.

Уникалната Nokia N8 е първият смартфон, които използва новата операционна система Symbian ^3. Освен с 3.5 инчовия AMOLED дисплей, апаратът е снабден с 12-мегапикселова камера, оптика Carl Zeiss, както и ксенонова светкавица. HDMI връзката е едно от предимствата на телефона, благодарение на което снимки, клипове и музика могат да се гледат на съвместим телевизор, а филмите звучат повече от отлично с помощта на технологията Dolby Digital Plus. Nokia N8 е изцяло интегрирана със социалните мрежи Facebook и Twitter.

Другият представител на финландската компания, който ще допълни портфолиото на мобилния оператор, е Nokia C7. Смартфонът ще предложи на своите притежатели 8-мегапикселова камера с двойна LED светкавица, а направените снимки могат да бъдат видени на ясния и контрастен 3,5-инчов AMOLED дисплей.

Всеки, който желае да притежава Nokia N8 може да я закупи от магазините на М-Тел на цена от 28,90 лева на месец с тарифния план за разговори и сърфиране в Интернет M-Tel Surf&Talk XL. Nokia C7 ще зарадва потребителите на мобилния оператор на цена от 21,90 лева на месец отново с M-Tel Surf&Talk XL.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 + 3 =