Home » Новини » М-Тел ще сбъдне 88 мечти за коледните празници

М-Тел ще сбъдне 88 мечти за коледните празници

2 588 прочита

Мобилният оператор М-Тел ще сбъдне 88 желания на стойност до 8888 лева всяко. Това е жест на признателност и благодарност от страна на Мобилтел към нейните клиенти за лоялността им.

Всеки може да опита своя шанс в началото на 2011г., без значение дали е абонат на предплатена или услуга на договор, като в смс или ммс опише своята мечта. Кратките съобщения и снимки ще са безплатни за клиентите.

Мечтите на 2011 година ще бъдат събирани през целия месец януари, след което томбола ще определи полуфиналистите. Независимо жури от популярни и обичани личности ще изберат 88 мечти, които да се сбъднат благодарение на М-Тел.

Всеки има право да пожелае каквото прецени – ремонт на къщата, нов хладилник, обучение или екскурзия. Правилата за избор на мечтите и тяхното финансиране ще бъдат обявени допълнително.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

One Response to М-Тел ще сбъдне 88 мечти за коледните празници

 1. bate ivo

  02/12/2010 at 16:46

  МТел за пореден път показа, че е голяма компания, тъй като предоставя подобен жест на своите клиенти. Определено компанията мисли за тях.

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 + 2 =