Home » Новини » М-Тел ще сбъдне 88 мечти за коледните празници

М-Тел ще сбъдне 88 мечти за коледните празници

1 412 прочита

Мобилният оператор М-Тел ще сбъдне 88 желания на стойност до 8888 лева всяко. Това е жест на признателност и благодарност от страна на Мобилтел към нейните клиенти за лоялността им.

Всеки може да опита своя шанс в началото на 2011г., без значение дали е абонат на предплатена или услуга на договор, като в смс или ммс опише своята мечта. Кратките съобщения и снимки ще са безплатни за клиентите.

Мечтите на 2011 година ще бъдат събирани през целия месец януари, след което томбола ще определи полуфиналистите. Независимо жури от популярни и обичани личности ще изберат 88 мечти, които да се сбъднат благодарение на М-Тел.

Всеки има право да пожелае каквото прецени – ремонт на къщата, нов хладилник, обучение или екскурзия. Правилата за избор на мечтите и тяхното финансиране ще бъдат обявени допълнително.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

One Response to М-Тел ще сбъдне 88 мечти за коледните празници

 1. bate ivo

  02/12/2010 at 16:46

  МТел за пореден път показа, че е голяма компания, тъй като предоставя подобен жест на своите клиенти. Определено компанията мисли за тях.

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
  GD Star Rating
  a WordPress rating system

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 6 = 1